A Best-Clean bemutatkozik

Vállalkozásunk, a Best-Clean, rendszeres és alkalmi takarítással, ereszcsatorna tisztítással, valamint kert- és parkfenntartással foglalkozik, országszerte. Csapatunk 7 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. Székhelyünk a Pest megyei Pándon található. Megegyezés szerint speciális takarítási feladatokat (szőnyegtisztítás) is vállalunk, kedvező áron!

A takarítási munkák elvégzéséhez professzionális gépeket, valamint környezetkímélő tisztítószereket használunk, így kizárólag biztonsági adatlappal rendelkező vegyszereket alkalmazunk!

A képzett és gyakorlott munkatársakkal saját, céges emblémával ellátott formaruhában végezzük feladatainkat. Igyekszünk a legcsendesebb, legkevésbé zavaró zajhatással járó tisztítógépekkel dolgozni, gyors, és alapos munkát végezni, teljes diszkréció mellett!

Elvégzett feladataink minőségi ellenőrzése teljesítmény igazolási lappal történik! Ennek megfelelően minden, a lapon felsorolt takarítási tevékenységünket a megbízó egyenként ellenőriz és véleményez!


Hívja a Best-Cleant, vagy kérjen ingyenes árajánlatot, hogy precíz, gyors, és diszkrét takarítást végezhessünk intézményében, cégénél, vagy akár otthonában, kedvező áron!

Telefon: +36 20 265 2076, E-mail: info@best-clean.hu